Boltunk kínálatát nemzetközi és magyar manufaktúrák csokoládé termékei alkotják. Fontosnak tartjuk, hogy a neves magyar csokoládé készítők, úgy mint  CADEAU Bonbon Manufaktúra, a Demeter Chocolate, Fabric Csokoládé, Sweetic Csokoládé rangos versenyeket nyert termékeit eljutassuk a vásárlóinkhoz.

Üzletünkben több mint 60 féle prémium minőségű bonbont kóstolhat meg, a minőségi csokoládé illata, látványa és íze egyedülálló élményt nyújt. A bonbonok legfontosabb nyersanyag a kitűnő minőségű belga csokoládé, a finom marcipánok, a valódi nugátok, a ropogós grillázsok,nagy gonddal válogatott likőrök, párlatok, gyümölcsök.

A célunk, hogy prémium termékeket ismertessünk meg a fogyasztóinkkal, melyekből már kis mennyiség elfogyasztása is megváltoztatja, amit a csokoládé ízéről korábban gondoltak. Kalandra hívjuk, kalandozzon velünk Székesfehérváron a kézműves bonbonok, a táblás csokoládék, a mennyei kávé és valódi belga csokoládéból készült forró csokoládé birodalmában! Nyári időszakban kézműves fagylaltokkal egészül ki választékunk. 

Megtalál minket Székesfehérváron a Fő utcán a Magyar Királyi Szállóval szemben.