Kávé

Natúr kávék

India Monsooned „Malabar” 

Az India déli csücskéből, Malabar régióból származó kávét, a speciális „monsooned” technológiával dolgozzák fel. A megtisztított kávészemeket jutazsákban 6-8 napig monszunesőben áztatják, majd újrazsákolva 8-10 hétig érlelik. Telt ízű, nagyon alacsony savtartalmú, jellegzetes, könnyű, gyümölcsös aromájú.

ETIOPIA SIDAMO „DREAM OF AFRICA”

Az Etióp Felföld déli részéről, Sidamoból származó kávébab íze az etióp kávék összetettségét hordozza. Tartalmas test, könnyű, gyümölcsös felütéssel, fűszeres-erős aromával, csokoládés töltettel.

Espresso „Don Vito” 100% arabika kávé 

Keverékünk brazil kávékból, az afrikai hegyvidékről és dél-Ázsiából származó finom, nyerskávékból készült. Garantáltan 100%-os Arabica kávé. Az eszpresszó „Don Vito” erős, az édesség és a fűszer összehasonlíthatatlan kombinációja. A kávékedvelők élénk, tökéletesen megkomponált kávét találhatnak, amely ideális alapja lehet a cappuccino-nak, vagy a tejes kávénak.

Best of Brazil Fazenda Lagoa 100% arabika kávé 

Ez a kávé a szakértők körében jól ismert „Fazenda Lagoa” farmon terem. Az azonos nevű tó partján, a Minas Gerais hegyekben, Brazília délkeleti belső részén található, a leghagyományosabb, és legjobban termő ültetvények közé tartozik. A Best of Brazil „Fazenda Lagoa” általában csúcsminősítést ér el a nemzetközi besorolásokkor. Kiegyensúlyozott aromája csokoládéra emlékeztet, édes lágysága és hosszantartó utóíze minden kávékedvelőt elragadtat.

Kenya Kiundi 100% arabika kávé 

Kínálatunk Kiundi termőterületéről, a déli hegyvidékről származik. A kenyai kávék általában 1500 és 2100 méteres magasságok között nőnek. Két termésük van évente. A kávékedvelők kifejezetten kedvelik az aromás csúcsminőségű kenyai kávékat, melyeket finom savasság és szokatlan bogyós gyümölcs, valamint teltség jellemez. A Kenya „Kiundi” csúcsminőségű, testes kávé, első osztályú, gyümölcsös, csokoládés aromával.